Albemarle Catalyst B.V.

Albemarle, een internationaal chemisch specialiteitenbedrijf, wilde volgens een eenduidige manier van werken de implementatie van servers en storage in vier landen binnen Europa bewerkstelligen.

De uitdaging echter lag in de resources ter plekke. De lokale systeembeheerders hadden niet de tijd en ruimte om dit met eigen beheerders te doen.

Via Bechtle Direct heeft men de hardware aangeschaft en zij hebben deze uitdaging voorgelegd. Wij van eXpertiZe zijn erbij geroepen, daar wij vaker dit soort uitdagingen hebben geassisteerd of de regie helemaal hebben overgenomen.

 

Niet alleen heeft eXpertiZe het project succesvol kunnen volbrengen, maar dit is wat de klant ervan zei:

Door de professionele aanpak en communicatie van eXpertiZe heeft Albemarle niet alleen het project succesvol kunnen afronden maar ook hebben wij inzichten gekregen in hoe wij onze IT nog beter kunnen organiseren. 

Door de oplevering met uitgebreide documentatie zijn wij in staat gesteld om toekomstige projecten goed in te schatten. In de toekomst zullen wij zeker overwegen om eXpertiZe weer in te zetten en ik zou eXpertiZe bij iedereen willen aanraden.”
– M. Sjauw En Wa, IT Systems Engineer

Ga terug naar referenties